Splat

 

Kaj je tisto, kar dela izdelke SPLAT tako posebne?

VISOKA UČINKOVITOST

Visoka učinkovitost vsakega od teh izdelkov je potrjena s testi, ki jih narekuje Evropska unija, strokovnjaki na Japonskem ter CIS (skupnost neodvisnih držav).

 

INOVATIVEN PRISTOP

Edinstven ter inovativen Sp. White System ® ohranja zobno sklenino čisto in sijočo, brez da bi jo poškodoval ali povečal občutljivost zob. LUCTATOL® system, ki je vključen v vse izdelke namenjene otrokom je rezultat mednarodnih raziskav. Njegovo dokazano, do 96% učinkovanje proti nastanku zobnih oblog in zobne gnilobe je SPLAT izdelkom prineslo prepoznavnost na globalni ravni.

 

EDINSTVENE NARAVNE SESTAVINE

SPLAT-ovi profesionalni bioaktivni izdelki vsebujejo edinstvene in enkratne inovativne sestavine: 100% naravni bioaktivni kalciji, hidroksiapatit, sestavo mlečnih encimov. Te in mnoge druge sestavine v aktivni obliki zagotavljajo najboljši učinek na zobe ob domači uporabi.


VARNOST IN PRIJAZNOST DO OKOLJA

SPLAT izdelki so proizvedeni z uporabo sestavin vodilnih svetovnih dobaviteljev, v ekološko čisti regiji Valday. Ne vsebujejo sintetičnih antiseptičnih sestavin, ne SLS-a (Sodium Lauryl Sulfate) ali umetnih sladil. SPLAT proizvodnja pa ima CO2 - nevtralni status.
 

Želite izvedeti več o izdelkih Splat? Pišite nam ali nas pokličite na 031 414 774


Ime in priimek: *
Naziv podjetja:
E-mail: *
Telefonska številka: *
Sporočilo: *
Pošlji

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.