Skip links

Bio alge Chlorella 120 g (240 tablet)

Join Us

Bio alge Chlorella 120 g (240 tablet)

22.99 

Pomagajo pri izločanju škodljivih kovin iz telesa.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

Amalgam, ki se uporablja v “črni” plombi, je v uporabi že več kot 165 let. Po nekaterih statistikah naj bi ga uporabljalo 75 odstotkov zobozdravnikov. V povprečju to zlitino sestavlja 50% živega srebra, ki se dokazano v obliki hlapov sprošča iz amalgama. Koncentracije so še posebej visoke med vstavljanjem plombe in pri njeni zamenjavi. Obdelava s svedri namreč vodi v nastanek zelo majhnih delčkov amalgama, kar močno poveča skupno površino zlitine in tako poveča izpostavljenost živemu srebru.

Kljub vsem previdnostnim ukrepom, ki se jih zobozdravstvene ordinacije poslužujejo pri menjavi amalgamskih zalivk, je velika verjetnost, da bo prišlo do vdihavanja določenihi hlapov skozi nos. Da se živo srebro ne bi uskladiščilo v telesu, pred in po posegu priporočamo jemanje alg Chlorella, ki imajo sposobnost vezave težkih kovin v svojo strukturo.

Alga Chlorella je poznana kot najmočnejše naravno odvajalo strupenih snovi iz telesa. Hkrati je tudi odličen vir beljakovin in kot taka predstavlja dobro alternativo mesu, ribam in jajcu.

Sestavine: 100% Chlorella iz ekološkega vodnega zajetja in certificirana v skladu z Naturland pogoji.

Vsebina: 240 tablet po 500 mg = 120g; 40 doziranj

Brez sladil, konzervansov, arom in barvil. Chlorella ni termično obdelana, le hladno stisnjena.

Eko kontrola: SI-001

Navodila za uporabo: Priporočamo, da zaužijete 3 x dnevno po 2 tableti pred ali med obrokom z  minimalno 2 dcl tekočine.

V obdobju odstranjevanja amalgamskih zalivk priporočamo:

  • Odstranitev in menjavo skrbno načrtujte. V času bolezni in še posebej v nosečnosti ne odstranjujte amalgamskih zalivk (do preobremenitve s kovinami lahko pride tudi pri še nerojenem otroku).
  • Spijte vsaj 2 – 3 litre čiste vode na dan.
  • Uživajte dovolj sveže zelenjave in sadja, da telesu zagotovite dovolj mineralov in vitaminov.
  • Dva dni pred predvidenim posegom ter 14 dni po menjavi jemljite gojene kvalitetne alge vrste Chlorella (3x dnevno po 4 tablete). Tako boste telesu pomagali izločiti kovine, ki se med brušenjem sproščajo in naložijo v telesu.
  • Takoj po odstranitvi zalivke žvečite 5 tablet Chlorella alg najmanj 5 minut ter jih nato izpljunite in z vodo temeljito izperite usta.

Nasvet:
V enem terminu odstranite največ dve plombi, nato pa telesu privoščite štirinajstdnevni čas za razstrupljanje z veliko tekočine in algami.
Pri odstranitivi amalgamskih zalivk je ključnega pomena, da je poseg opravljen na VAREN in predvsem PRAVILEN NAČIN. V kliniki Ustna Medicina, se odstranjevanja amalgamskih zalivk lotevamo z najsodobnejšo tehnologijo in pristopi.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio alge Chlorella 120 g (240 tablet)”
Return to top of page
DentopediaKlinika