Skip links

Curaprox Perio Plus BALANCE, CHX 0,05, 200 ml-ustna vodica

Join Us

Curaprox Perio Plus BALANCE, CHX 0,05, 200 ml-ustna vodica

9.69 

Curaprox  Perio Plus Balance  CHX 0, 05 je ustna vodica, ki s svojimi sestavinami pomaga pri vnetju dlesni,  zobnem kariesu in tudi težavah pri nošenju zobnih aparatov. Primerna je za dolgotrajno uporabo, največ 6 mesecev.

Opis

Ustna vodica Curaprox Perio Plus  Balance CHX 0,05 lahko koristi pacientom z večjim tveganjem za zobne bolezni, pa tudi tistim z omejenimi zmožnostmi in na ortodontskem zdravljenju. Ta voda za izpiranje ust je narejena za dolgotrajno uporabo pri skrbi za ustno votlino in zagotavlja izvrstno zaščito pred patogeni, povezanimi z zobnim kariesom, gingivitisom in periodontitisom.

Izpopolnjena formula linije izdelkov Perio Plus+ ob klorheksidinu (klorheksidinijev diglukonat) vsebuje naravne bioflavonoide iz grenke pomaranče (Citrus aurantium amara) – CITROX®. Bioflavonoidi CITROX® imajo močne intrinzične protibakterijske lastnosti. CITROX®tudi poveča protibakterijski učinek klorheksidina. Izkazalo se je, da je Perio Plus+ izjemno učinkovit zaradi kombinacije formule CITROX® in klorheksidinijevega diglukonata.

Vsebina: 200 ml

Prednosti ustne vodice Curaprox  Perio Plus Balance:

  • Kontrola delovanja biofilma
  • Vsebuje NaF 0,05
  • pat. CITROX®/ P-kompleks za intenzivno zaščito
  • minimalno zabarvanje.

 

Navodila za uporabo:  Z 10 ml nerazredčene vode izpirajte usta 60 sekund. Zjutraj in zvečer, največ  6 mesecev.

Opozorilo: Samo za oralno uporabo. Ni za uživanje.

SESTAVINE: Aqua, Xylitol, Cyclodextrin, Polysorbate 20, Chlorhexidine Digluconate, Aroma, Phenoxyethanol, VP/VA Copolymer, Sucralose, Cetylpyridinium Chloride, Polylysine, Citric acid, Citrus Aurantium Amara Fruit extract  (Citrox), Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Flouride.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in dodatno pomoč pri izbiri pravega izdelka za vas, nam pišite na info@dentoteka.com.

 

 

Return to top of page
DentopediaKlinika