Skip links

CURASEPT ADS 712

Join Us

CURASEPT ADS 712

6.99 

Zavira nastajanje zobnih oblog z minimalnimi neželenimi učinki.

Opis

Zobna pasta Curasept ADS® 712 za vsakodnevno uporabo ali po priporočilu zobozdravnika oz. ustnega higienika vsebuje 0,12 % klorheksidina (CHX) za zaviranje nastanka zobnih oblog in sistem ADS® (Anti-Discoloration System) za bistveno zmanjšanje rjavkastega zabarvanja. Zobna pasta Curasept ADS® je brez umetnega penila SLS (natrijevega lavrilsulfata), saj ta vpliva na delovanje klorheksidina.

Priporočljiva je za osebe s fiksnimi ortodontskim aparatom, zobnimi vsadki in tiste, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, pri katerih je tveganje nastanka zobnega kariesa večje. Po operativnih posegih se priporoča sočasna uporaba z ustno vodo Curasept ADS® 220, ki prav tako vsebuje klorheksidin, skupaj pa sta idealna zaščita pred kariesom.

V prodaji je tudi zobna pasta Curasept ADS® 705 – 0,05 % CHX + 0,05 % fluoridov.

UPORABA:
Zobna pasta Curasept ADS® 712 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov, pri katerih je tveganje nastanka zobnega kariesa večje. Uporabljamo jo dnevno ali po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.

VSEBINA PAKIRANJA: 75 ml zobne paste Curasept ADS® 712

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CURASEPT ADS 712”
Return to top of page
DentopediaKlinika