Skip links

DF 845 IMPLANT & BRACES ZOBNA NITKA

Join Us

DF 845 IMPLANT & BRACES ZOBNA NITKA

10.85 

DF 845 implant & braces

Inovativna zobna nitka, izdelana iz izjemno vzdržljivega teflonskega traku.

Opis

Učinkovito čiščenje fiksnih ortodontskih aparatov, protez in implantatov

Vrhunska zobna nitka za čiščenje ob fiksnih ortodontskih aparatih, mostičkih, kronah in zobnih vsadkov. Debela nitka z mehko oblogo nežno zapolni prostore in tako omogoča učinkovito čiščenje. Zahvaljujoč vdevalcem na obeh koncih je preprosta za uporabo.

Za čiščenje protez in ortodontskih pripomočkov. Zelo debela nitka z mehko oblogo in vdevalcem na obeh koncih. Posebej praktično: vdevalcev slina ne omehča, tako da ostanejo čvrsti in se ne razširijo.

50 nitk z mehko oblogo, 25 cm. Vdevalci na obeh koncih.

Krone, mostički, zobni vsadki in fiksni ortodontski aparati – vsi predstavljajo zelo posebne izzive za čiščenje. CURAPROX zato ponuja prav posebno zobno nitko: DF 845 implant & braces z mehko oblogo. Osrednji del z mehko oblogo nežno zapolni prostor in ga učinkovito očisti, pri čemer je posebej preprost za uporabo – vdevalci na obeh koncih omogočajo vstavitev tudi v najožje medzobne prostore, čistilna gobica pa enostavno preide tako v prostore med zobmi kot pod žičkami ob nosilcih fiksnega ortodontskega aparata. Ne pozabite: vdevalcev slina ne omehča, tako da ostanejo čvrsti in se ne razširijo. Zaradi priročne škatlice, v kateri je pakirana nitka DF 845 implant & braces, je vedno pri roki – tudi na poti.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Return to top of page
DentopediaKlinika