Skip links

Ordinacija

Join Us
“Ustno zdravje je eno najpomembnejših za dobro socialno, duševno in telesno počutje posameznika. Posledično lahko, gledano s širšega zornega kota, zanemarjeno in nepopolno zobovje ali celo brezzobost vodi v izgubo dobrega počutja in samospoštovanja. Motena je lahko celo naša umestitev v družbo, saj se zaradi »slabih« zob v družbi niti ne moremo odkrito nasmejati. Nasprotno pa ohranjeno ali nadomeščeno zobovje pomembno vpliva na našo samozavest,” dodajajo strokovnjaki z Dentoteke.
Pomen ustne higiene je znan že zelo dolgo. Vzrok verjetno leži v dejstvu, da je zobna bolečina na lestvici bolečin uvrščena med najhujše, kar jih lahko izkusimo.
Dentoteka je prostor, kjer se boste prepustili strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše dlesni in zobje dobili točno tisto, kar potrebujejo za dolgoročno zdravje. V Dentotekini ordninaciji boste deležni prav posebnih tretmajev. To ni klasična zobozravstvena ordinacija, temveč prostor za popolno sproščanje in doseganje vrhunskih rezultatov zdrave ustne votline in beline zob.
V Dentotekini ordinaciji lahko izbirate med:
1. USTNI SELFNESS, ki bi ga vsak sodoben posameznik moral uvrstiti na seznam razvajanja, saj gre za poseben postopek, kjer bomo poskrbeli za popolno zdravje ustne votline, ki na dolgi rok lahko prepreči marsikatero bolezen dlesni in zob.
2. BELJENJE ZOB je storitev, ki jo boste  pri nas opravili varno, brez možnosti škodljivih posledic in pod nadzorom izkušenih strokovnjakov. Najodobnejša belilna tehnologija White Dental Beauty s formulo Novon bo posrbela za bleščeč nasmeh v izjemno kratkem času.
Return to top of page
DentopediaKlinika
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti