Skip links

Medzobne ščetke CURAPROX CPS 06 prime start 5/1

Join Us

Medzobne ščetke CURAPROX CPS 06 prime start 5/1

7.99 

Medzobne ščetke CURAPROX CPS 06 prime start 5/1 - Osebna nega

Opis

Čiščenju medzobnih prostorov v Sloveniji namenjamo daleč premalo pozornosti. Izberite pravo velikost ščetke, ki ustreza vašemu medzobnemu prostoru in pričnite s čiščenjem, če želite ohraniti svoje zobe do konca življenja.

Ustrezna velikost ščetke za posamezni medzobni prostor je tista, pri kateri se z žico ščetke ne dotikamo zob, vlakna pa so tako široka, da zajamejo vso širino medzobnega prostora.

Curaprox CPS06 Prime Start, medzobne ščetke (1 komplet)

Za boljši dostop pri čiščenju zadnjih zob pomaga, če nežno zvijete ščetko. Po uporabi je ne zvijajte nazaj, temveč za čiščenje sprednjih zob uporabite drugo, ravno ščetko.

Priporočljive so za čiščenje implantatov tako v primerih, kjer ni narejene umetne dlesni, kot tudi v primerih, kjer je narejena umetna dlesen.

Medzobne ščetke CURAPROX CPS s tankim žičnim jedrom so ključ do uspešnega ohranjanja zdravih zob. Odločilne so dolge in upogljive ščetine, ki se optimalno prilagodijo obliki medzobnega prostora.

Medzobna ščetka je tako najpomembnejši pripomoček pri doseganju čistih zob, svežega daha ter pri preprečevanju obolenj dlesni in parodontalnih bolezni tudi pri starejših ljudeh.

Curaprox »prime« so najfinejše med vsemi ščetkami z izjemno čvrstostjo.

Trikrat prime, trikrat boljša:

  • tanka medzobna ščetka,
  • večja učinkovitost čiščenja,
  • manj boleče čiščenje.

Držali sta združljivi z vsemi medzobnimi ščetkami CURAPROX CPS. Sistem na klik omogoča enostavno menjavo obrabljenih nastavkov z novimi ter enostavno nadaljevanje ščetkanja medzobnih prostorov.

  • Ultra tanke ščetine, ki se razprejo kot dežnik
  • Patentirana kirurška žica Cural® za najmanjše medzobne prostore
  • Dolga življenjska doba
  • Sistem na klik za vsa držala

Pakiranje:

  • 5 medzobnih ščetk CURAPROX CPS 06 prime
  • 1 držalu UHS 409
  • 1 držalu UHS 470

OPOZORILO: Nepravilna tehnika uporabe interdentalnih (medzobnih) ščetk lahko poškoduje dlesni. Pred uporabo se posvetujte s svojim zobozdravnikom. Če že dolgo niste čistili medzobnih prostorov z nitko in interdentalno (medzobno) ščetko, se je nad in pod dlesnijo najverjetneje nabralo toliko trdih in mehkih zobnih oblog, da boste za dober rezlutat najprej potrebovali profesionalno čiščenje pri zobozdravniku.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.
Return to top of page
DentopediaKlinika