Skip links

Splat

Join Us
Kaj je tisto, kar dela izdelke SPLAT tako posebne?

VISOKA UČINKOVITOST

Visoka učinkovitost vsakega od teh izdelkov je potrjena s testi, ki jih narekuje Evropska unija, strokovnjaki na Japonskem ter CIS (skupnost neodvisnih držav).

INOVATIVEN PRISTOP

Edinstven ter inovativen Sp. White System ® ohranja zobno sklenino čisto in sijočo, brez da bi jo poškodoval ali povečal občutljivost zob. LUCTATOL® system, ki je vključen v vse izdelke namenjene otrokom je rezultat mednarodnih raziskav. Njegovo dokazano, do 96% učinkovanje proti nastanku zobnih oblog in zobne gnilobe je SPLAT izdelkom prineslo prepoznavnost na globalni ravni.

EDINSTVENE NARAVNE SESTAVINE

SPLAT-ovi profesionalni bioaktivni izdelki vsebujejo edinstvene in enkratne inovativne sestavine: 100% naravni bioaktivni kalciji, hidroksiapatit, sestavo mlečnih encimov. Te in mnoge druge sestavine v aktivni obliki zagotavljajo najboljši učinek na zobe ob domači uporabi.

VARNOST IN PRIJAZNOST DO OKOLJA

SPLAT izdelki so proizvedeni z uporabo sestavin vodilnih svetovnih dobaviteljev, v ekološko čisti regiji Valday. Ne vsebujejo sintetičnih antiseptičnih sestavin, ne SLS-a (Sodium Lauryl Sulfate) ali umetnih sladil. SPLAT proizvodnja pa ima CO2 – nevtralni status.

Želite izvedeti več o izdelkih Splat? Pišite nam ali nas pokličite na 031 414 774.

    Return to top of page
    DentopediaKlinika