Skip links

O nas

Join Us
Dentoteka je butična prodajalna izdelkov za ustno higieno z modernim, pacientom prijaznim, Studiem za ustno higieno. Nastala je na pobudo zobozdravnikov in ustnih higienikov. Ker je trg prepoln produktov za ustno higieno, proizvajalci pa zgolj z marketinškimi kampanjami utemeljujejo kvaliteto svojih izdelkov, smo se na željo zobozdravnikov in njihovih pacientov odločili, da vam na enem mestu ponudimo najboljše produkte s katerimi boste izboljšali zdravje vaše ustne votline in posledično zdravje celega telesa – naše izdelke pa lahko tudi najdete na Moja Lekarna. Higieničarka pa na isti lokaciji poskrbi za holistični, brezbolečinski pristop k zdravljenju težav in bolezni dlesni.
Na lokacijah v Ljubljani in Novem mestu Vam tako na podlagi strokovnega svetovanja higieničarke in prodajnega osebja prijazno pomagamo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za bolj zdrav nasmeh. Izbirate lahko med različnimi ponudniki izdelkov za ustno higieno ( Curaprox, Splat, Waterpik, Curasept, Philips Sonicare, Solime, itd. ) hkrati, pa se lahko tudi naročite na tretma k higieničarki.
Studio za ustno higieno ponuja čiščenje zobnega kamna, brezplačni posvet, Ustni wellness, parodontalne meritve z zdravljenjem parodontalne bolezni, lasersko zdravljenje obzobnih žepov, beljenje zob, itd…).
Return to top of page
DentopediaKlinika