Skip links

Lep in zdrav nasmeh je ena od pomembnih kvalitet, ki vodijo k srečnemu življenju. Skupaj z izkušenimi zobozdravniki smo v Dentoteki izbrali popoln produkt, s katerim boste hitro, učinkovito in dolgotrajno poskrbeli za bleščeč nasmeh. White Dental Beauty je z izdelkom NOVON® na voljo tudi pri nas. Ta omogoča varno in učinkovito beljenje, belina zob pa nastopi že v manj kot tednu dni. Primeren je tudi za tiste z bolj občutljivimi zobmi. Več o učinkih delovanja sistema White dental beauty vam z veseljem predstavimo tudi v Dentoteki v Ljubljani ali v Novem mestu.

Varen, učinkovit in cenovno dostopen način beljenja zob

White Dental Beauty ima 4 različne belilne sisteme, ki vsebujejo edinstveno formulo NOVON®, ki je nova belilna formula za  zagotavljanje boljših rezultatov beljenja v krajšem času. Tehnologijo sestavljajo vodikov peroksid, sečnina in natrijev tripolifosfata.

Sestavine v stiku s slino nenadoma dvignejo pH v ustih, kar omogoči pospešeno sproščanje pero-hidroksilnih ionov. Medtem ko gel ohranja stabilen pH 6,5 v nevtralnem stanju, ta s takojšnjim aktiviranjem (stik s slino) skoči v bazično območje s pH več kot 8,0. Rezultat delovanja je hitro, samo 30-minutno beljenje zob vsak dan.

Zakaj izbrati belilno formulo NOVON®?

  • Varno in učinkovito pobeli zobe.
  • Kratek čas uporabe, ki zagotavlja izjemen učinek.
  • pH pospeševalnik za maksimalen učinek beljenja.
  • Željeno belino zob dosežete že v manj kot tednu dni.

White Dental Beauty geli so zasnovani tako, da boste zadovoljili zdravje in estetiko v enem. Njihova uporaba pa je enostavna in hitra.

Želite izvedeti več? Prijavite se na brezplačen posvet

    Return to top of page
    DentopediaKlinika