Skip links

Studio za ustno higieno Dentoteka

Join Us
“Ustno zdravje je eno najpomembnejših za dobro socialno, duševno in telesno počutje posameznika. Posledično lahko, gledano s širšega zornega kota, zanemarjeno in nepopolno zobovje ali celo brezzobost vodi v izgubo dobrega počutja in samospoštovanja. Motena je lahko celo naša umestitev v družbo, saj se zaradi »slabih« zob v družbi niti ne moremo odkrito nasmejati. Nasprotno pa ohranjeno ali nadomeščeno zobovje pomembno vpliva na našo samozavest,” dodajajo strokovnjaki z Dentoteke.
Pomen ustne higiene je znan že zelo dolgo. Vzrok verjetno leži v dejstvu, da je zobna bolečina na lestvici bolečin uvrščena med najhujše, kar jih lahko izkusimo.
Dentoteka je prostor, kjer se boste prepustili strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bodo vaše dlesni in zobje dobili točno tisto, kar potrebujejo za dolgoročno zdravje. V Dentotekini ordninaciji boste deležni prav posebnih tretmajev. To ni klasična zobozdravstvena ordinacija, temveč prostor za sproščeno doseganje vrhunskih rezultatov zdrave ustne votline in beline zob.
V Dentotekini ordinaciji lahko izbirate med:
1. USTNI WELLNESS, ki bi ga vsak sodoben posameznik moral uvrstiti na seznam razvajanja, saj gre za poseben postopek, kjer bomo poskrbeli za popolno zdravje ustne votline, ki lahko na dolgi rok in ob rednem izvajanju prepreči parodontalno bolezen.
2. BELJENJE ZOB je storitev, ki jo boste  pri nas opravili varno, brez možnosti škodljivih posledic in pod nadzorom izkušenih strokovnjakov. Najsodobnejša belilna tehnologija White Dental Beauty, s formulo Novon®, bo poskrbela za bleščeč nasmeh v izjemno kratkem času.
3. ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG je estetski postopek, vendar tudi izjemno pomemben preventivni tretma, saj preprečuje nastanek vnetja obzobnih tkiv in zmanjša možnost nastanka parodontalne bolezni.
4. PARODONTALNO ZDRAVLJENJE kjer z modernim pristopom, majhnimi razmiki med laserskimi terapijami in rednimi kontrolami po končanem zdravljenju to kronično bolezen konstantno nadzorujemo, preverjamo in vzdržujemo stanje.
Return to top of page
DentopediaKlinika