Skip links

Nastavek SONICARE Premium Gum Care (2kosa) STANDARD

Join Us

Nastavek SONICARE Premium Gum Care (2kosa) STANDARD

25.90 

Za vrhunsko čiščenje in zdrave dlesni.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

Nastavek Premium Gum Care za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima glavo z mehkimi in prilagodljivimi stranicami iz gume za nežno čiščenje ob robu dlesni. V gumo vpete posebej mehke ščetine med ščetkanjem blažijo morebiten čezmeren pritisk, saj se prilagajajo edinstveni obliki površine vsakega zoba. Tako je zagotovljeno tudi 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog kot z običajno zobno ščetko

Philips Sonicare nastavek za zobno ščetko HX9052/17 smart (Premium ...

 

.

Velikost nastavka: standard
Trdota ščetin: mehke

Združevalni način BrushSync
V nastavek je vgrajen mikročip, ki zazna in poveže nastavek Premium Gum Care z načinom Gum Health – za optimalno odstranjevanje zobnih oblog in nežno čiščenje ob robu dlesni, pri modelu DiamondClean Smart.

Za zagotavljanje najboljših rezultatov čiščenja zob z zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart je vgrajen opomnik, ki uporabnika s svetlobnim znakom opozori, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal oz. najpozneje po treh mesecih uporabe.

Do 7-krat bolj zdrave dlesni v samo 2 tednih
Z glavo ščetke Philips Sonicare Premium Gum Care je nežno tudi najgloblje čiščenje. Ko zobno ščetko pomikate ob dlesni, prilagodljive stranice in ščetine glave ščetke Premium Gum Care vpijajo morebitni prekomerni pritisk in poskrbijo za zaščito dlesni, tudi če premočno pritiskate. Ščetine učinkovito odstranjujejo zobne obloge in bakterije ob dlesni in skrbijo za zdravje dlesni. Ukrivljena oblika glave ščetke poskrbi za kar največji stik ščetin s površino.Do 2-krat boljši stik s površino za enostavno globoko čiščenje
S tehnologijo za prilagodljivo čiščenje boste vedno dosegli vam prilagojeno čiščenje. Mehke gumijaste stranice se prilagodijo, glava ščetke Premium Gum Care pa se prilagodi obliki vaših zob in dlesni ter ublaži prekomerni pritisk pri ščetkanju ter hkrati poveča sonično moč čiščenja. Ščetine se tako prilagodijo obliki zob in dlesni, kar zagotavlja 2-krat boljši stik s površino kot običajna glava ščetke** za učinkovitejše čiščenje tudi težje dostopnih mest.Odstrani do 10-krat več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka
Premium Gum Care s prilagodljivo zasnovo odstrani do 10-krat več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka. Z gibanjem spodbudi delovanje Philipsove edinstvene tehnologije čiščenja Sonicare, ki ne glede na način čiščenja poskrbi za učinkovito čiščenje, ki ga boste opazili in občutili.

Dinamično čiščenje tekočino usmerja med zobe
Glava ščetke in ročaj Sonicare sta najboljši par. Z napredno sonično tehnologijo vam nudita vrhunsko čiščenje. Hitre vibracije v ročaju zobne ščetke omogočajo do 62.000 gibov ščetke na minuto in spenijo zobno pasto v mehurčke za nežno čiščenje in jih spravijo globoko med vaše zobe in ob dlesen, kar zagotavlja izjemno čiščenje.

Vedno ujemite pravi čas za zamenjavo. Vedno zagotavljajte učinkovito čiščenje.
Glave ščetk postanejo po 3 mesecih uporabe manj učinkovite, vendar pa vas bo način BrushSync™ opomnil, preden do tega pride. Pametna zobna ščetka si bo zapomnila, kako pogosto in kako močno ščetkate, in vas bo opozorila, ko bo čas za zamenjavo. Nimate pametne zobne ščetke Philips Sonicare? Enostavno spremljajte modre zamenljive ščetine, in ko te postanejo bele barve, boste vedeli, da je čas za novo glavo ščetke.

Pritrdljiva zasnova za enostavno namestitev glave ščetke
Glava ščetke Premium Gum Care je primerna za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za PowerUp Battery in Essence. Pri zamenjavi in čiščenju jo enostavno odstranite in pritrdite.

Testirano za zagotavljanje učinkovite ustne nege
Vse glave ščetk Philips Sonicare so varne in nežno čistijo zobe in dlesen. Med testiranji se pri vsaki glavi ščetke preizkusijo njene različne stopnje, s čimer se zagotovi vzdržljivost in izjemna učinkovitost pri vsakem ščetkanju.

Lastnosti:

  • 4 glave ščetke G3 Premium Gum Care
  • Pametno prepoznavanje glave ščetke
  • Trdota ščetin: Mehka
  • Barva: Bela
  • Prikaz izrabljenosti: Bledenje modre barve ščetin
  • Material – glava ščetke: Mehke in prilagodljive gumijaste stranice
  • Velikost: Standardna

Nastavek je primeren za uporabo na vseh električnih zobnih ščetkah Philips Sonicare, kjer se nastavki nameščajo na zatič.

Proizvajalec: Philips Sonicare

Return to top of page
DentopediaKlinika