Skip links

Otroška zobna pasta R.O.C.S.® Kids, okus Sadni sladoled 35ml

Join Us

Otroška zobna pasta R.O.C.S.® Kids, okus Sadni sladoled 35ml

4.99 

Zobna pasta R.O.C.S.® Kids, okus Sadni sladoled brez fluoridov, zagotavlja učinkovito zaščito pred kariesom* za mlečne in prve stalne zobe, zahvaljujoč BIO aktivnim sestavinam.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

 

Dantų pasta R.O.C.S.® Kids Fruity Cone - R.O.C.S.

 

Zobna pasta R.O.C.S.® Kids okus Sadni sladoled brez fluoridov zagotavlja učinkovito zaščito pred kariesom* za mlečne in prve stalne zobe, zahvaljujoč BIO aktivnim sestavinam:

  • MINERALIN Kids®
  • (12%)  KSILITOL ščiti pred bakterijami in normalizira sestavo mikroflore 
  • KALCIJ, MAGNEZIJ, FOSFOR krepijo in spodbujajo formiranje mlade zobne sklenine*

Mlada sklenina je zelo občutljiva na učinke mineralov, ki jih vsebuje zobna pasta. KALCIJ, FOSFOR IN MAGNEZIJ so glavni strukturni elementi sklenine. Več kot jih vsebuje sklenina, večja je odpornost trdih zobnih tkiv na uničujoče učinke kisline. KSILITOL, ki je vključen v formulo, ima močan antikariesni učinek zaradi vpliva na patogeno mikrofloro ustne votline, stabilizira tudi pH sline in pospešuje absorpcijo kalcija v sklenino.

Zobno pasto lahko priporočamo otrokom z alergijami*.

Zobne paste brez fluoridov so še posebej predpisane, kadar obstaja nevarnost prekomernega vnosa fluora, v primerih diagnosticirane fluoroze, ko je pitna voda naravno preveč bogata s fluoridi (več kot 1,2 mg/liter) ali pri zdravljenju z zdravili, ki vsebujejo fluor.

Zobna pasta R.O.C.S.® Kids okus Sadni sladoled brez fluoridov je namenjena otrokom od 3-7 let. Otroci naj si umivajo zobe z zobnimi pastami, ki so namenjene njihovi starosti.

* *Potrjeno med laboratorijskimi in kliničnimi preskušanji. VARNO PRI ZAUŽITJU.

 

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri izdelkov nam pišite na info@dentoteka.com ali pokličite 031 414-774.

Return to top of page
DentopediaKlinika