Skip links

Zobna ščetka TePe Supreme Soft 4pack

Join Us

Zobna ščetka TePe Supreme Soft 4pack

13.50 

TePe Supreme Soft zobna ščetka s podaljšanimi ščetinami na voljo tudi kot v pakiranju po 4.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

TePe Supreme zobne ščetke imajo inovativno obliko vlaken v dveh nivojih za zagotavljanje boljšega dostopa. Daljša koničasta, vendar mehka vlakna, sežejo globoko v medzobne prostore in bolje dosežejo predel zoba v prostem robu dlesni, medtem ko krajša vlakna nežno čistijo ostale dele zob. Krepko in nedrseče držalo z naslonom za palec zagotavlja udoben in varen prijem.

Soft Toothbrush | TePe Supreme

TePe Supreme ima na konici zobne ščetke zoženo glavo za lažji dostop. Krajša vlakna so mehka (x-soft) in zaokrožena, daljša pa bolj koničasta in tako mehka, da nežno masirajo dlesni ter sežejo dlje v medzobne prostore. Ščetka je zelo primerna tudi za čiščenje fiksnih ortodontskih aparatov.

Nasvet: 

Čiščenje ustne votline se prične s ščetko in malo zobne paste. V prvi fazi drsimo s ščetko od dlesni proti zobu in po zobu. Se pravi, da s ščetko masiramo tudi dlesen in ne čistimo samo zob. Dlesen se dobro odziva na tako »masažo« in se »učvrsti«. Če se pri tem pojavi krvavitev, se nikar ne ustavite. Krvavitev samo izpira obzobne žepe in bo, če boste vztrajali, izginila najkasneje v enem mesecu. V drugi fazi ščetine obrnite pod kot 45 stopinj na zobni vrat in tokrat z nežnim krožnim gibom zelo učinkovito čistite področje zobnega vratu.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri pravega izdelka nam pišite na info@dentoteka.com.

Return to top of page
DentopediaKlinika