Skip links

Medzobne ščetke CURAPROX CPS 08 prime start 5/1

Join Us

Medzobne ščetke CURAPROX CPS 08 prime start 5/1

7.99 

Medzobna ščetka CURAPROX CPS 08 prime start 5/1

Medzobna ščetka s tankim žičnim jedrom.

Opis

Čiščenju medzobnih prostorov v Sloveniji namenjamo daleč premalo pozornosti. Izberite pravo velikost ščetke, ki ustreza vašemu medzobnemu prostoru in pričnite s čiščenjem, če želite ohraniti svoje zobe do konca življenja.

Medzobna ščetka CURAPROX CPS 08 prime start 5/1

Ustrezna velikost ščetke za posamezni medzobni prostor je tista, pri kateri se z žico ščetke ne dotikamo zob, vlakna pa so tako široka, da zajamejo vso širino medzobnega prostora.

Vse velikosti ščetk imajo s plastiko obdano nosilno žico za nežno in varno čiščenje.

Za boljši dostop pri čiščenju zadnjih zob pomaga, če nežno zvijete ščetko. Po uporabi je ne zvijajte nazaj, temveč za čiščenje sprednjih zob uporabite drugo, ravno ščetko.

Priporočljive so za čiščenje implantatov tako v primerih, kjer ni narejene umetne dlesni, kot tudi v primerih, kjer je narejena umetna dlesen.

Priporočljive so za čiščenje fiksnih ortodontskih aparatov.

Medzobne ščetke CURAPROX CPS s tankim žičnim jedrom so ključ do uspešnega ohranjanja zdravih zob. Odločilne so dolge in upogljive ščetine, ki se optimalno prilagodijo obliki medzobnega prostora.

Medzobna ščetka je tako najpomembnejši pripomoček pri doseganju čistih zob, svežega daha ter pri preprečevanju obolenj dlesni in parodontalnih bolezni tudi pri starejših ljudeh.

Curaprox »prime« so najfinejše med vsemi ščetkami z izjemno čvrstostjo.

Trikrat prime, trikrat boljša:

  • tanka medzobna ščetka,
  • večja učinkovitost čiščenja,
  • manj boleče čiščenje.

Lastnosti: za medzobne prostore velikosti med 0,6 mm in 2,2 mm

Pakiranje: 5 kom, 2 ročaja

OPOZORILO: Nepravilna tehnika uporabe interdentalnih (medzobnih) ščetk lahko poškoduje dlesni. Pred uporabo se posvetujte s svojim zobozdravnikom. Če že dolgo niste čistili medzobnih prostorov z nitko in interdentalno (medzobno) ščetko, se je nad in pod dlesnijo najverjetneje nabralo toliko trdih in mehkih zobnih oblog, da boste za dober rezlutat najprej potrebovali profesionalno čiščenje pri zobozdravniku.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medzobne ščetke CURAPROX CPS 08 prime start 5/1”
Return to top of page
DentopediaKlinika