Skip links

CURAPROX komplet CS 5460+ zobna pasta BLACK IS WHITE

Join Us

CURAPROX komplet CS 5460+ zobna pasta BLACK IS WHITE

24.90 

Curaprox komplet belilne zobne paste Black is White in zobne ščetke CS 5460.

Opis

Zobna pasta Curaprox Black is White:

Belilna zobna pasta Black is White odstrani zabarvanje zob z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine. Nanohidroksilapatit v zobni pasti služi kot zaščitna plast na zobeh in ima podobno strukturo kot zobna sklenina.
Zobni pasti so dodani trije encimi (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza in amiloglukozidaza), ki povečajo antibakterijsko in antivirusno delovanje sline. Pomagajo pri odpravljanju občutka suhih ust. Skupaj z 950 ppm natrijevega fluorida tvorijo dvojno zaščito pred nastankom kariesa (zobne gnilobe).

Učinkovina Prestige Sparkling Blue® na zobeh naredi prosojen filter, ki zmanjša rumeno zabarvanje. To naredi zobe bolj bele brez uporabe kemičnih snovi.

Zobna pasta je osvežujočega okusa limete in mentola. Primerna je za vsakodnevno uporabo za vse družinske člane, starejše od 6 let. Ne vsebuje škodljivih sestavin, kot so agresivno penilo natrijev lavrilsulfat (SLS), triklosan ali plastični delci. Zato je ob njeni uporabi ustna sluznica zaščitena pred draženjem, posledično pa je zmanjšana možnost za razjede v ustih (afte).

Zobna ščetka Curaprox CS 5460:

Zobna ščetka Curaprox CS 5460 ima 5460 ultratankih ščetin CUREN® premera 0,1 mm, ki dosežejo tudi težje dostopna mesta v ustih. Z majhno kompaktno glavo in osemkotnim držalom za lažji oprijem je učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, tudi na robu med zobom in dlesnijo.
V prodaji je tudi različica White is Black – belilna zobna pasta izjemno blagega okusa limete in mentola

Uporaba:

  • za optimalno delovanje zobno pasto uporabimo s priloženo zobno ščetko Curaprox CS 5460 ultra soft,
  • za vsakodnevno uporabo.

Vsebina pakiranja:

  • 1 belilna zobna pasta Curaprox Black is White, 90 ml,
  • 1 zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft s pokrovčkom.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CURAPROX komplet CS 5460+ zobna pasta BLACK IS WHITE”
Return to top of page
DentopediaKlinika