Skip links

Potovalna zobna prha WATERPIK WP-450E2

Join Us

Potovalna zobna prha WATERPIK WP-450E2

89.90 

Potovalna oz. prenosna zobna prha, ki poskrbi za zdravje dlesni.

Opis

 

OPIS: S prenosno in vodoodporno zobno prho Waterpik WP-450E2 lahko skrbimo za zdravje zob tudi izven udobja domače kopalnice.  Jakost tlaka curka prilagodimo z dvo-stopenjskim regulatorjem. Kapaciteta rezervoarja je 210 ml, kar zadošča za 45 sek. neprekinjenega delovanja. Prha deluje na akumulatorsko baterijo in jo enostavno napolnimo s priklopom na el. omrežje.  Vsebuje 4 različne nastavke za čiščenje.

Waterpik zobna prha omogoča nastavitev tlaka curka, kar omogoči lažje privajanje na prhanje zob tistim, ki se s tovrstno nego srečujejo prvič. Pred prvo uporabo nastavite regulator tlaka na najnižjo stopnjo. Nato postopoma povečujte tlak vodnega curka do želene stopnje.Prhanje pričnite s standardnim nastavkom. Vodni curek usmerite na rob dlesni pod kotom 90°. Usta rahlo zaprite, da preprečite škropljenje naokrog. Le toliko, da bo voda nemoteno odtekala iz ust v umivalnik.

Priporočamo, da pričnete s čiščenjem kočnikov in se počasi pomikate proti sprednji strani. Z brizgalnim nastavkom počasi drsite po robu dlesni in se med zobmi za kratek čas ustavite. Nadaljujte dokler ne očistite vse predele okoli zob in med njimi.S pomočjo Pik Pocket® nastavka lahko voda ali antibakterijska raztopina prodre globoko pod rob dlesni in očisti paradontalne žepke. Mehko konico nastavka prislonimo k zobu pod kotom 45° in previdno potisnemo konico pod rob dlesni v žepek. Regulator tlaka nastavimo na najnižjo stopnjo. Z nastavkom se nato sistematično pomikamo po robu dlesni do naslednjega
žepka.
Z uporabo nastavka za čiščenje jezika odstranimo bakterije z jezika, ki so prav tako eden izmed krivcev za zadah.

Prhe Waterpik imajo tudi ortodontski nastavek za spiranje in krtačenje težko dostopnih mest okrog ortodontskega aparata. Z vodo, ki priteka skozi nastavek boste odstranili ostanke hrane.

Učinkovitost zobnih prh Waterpik dokazuje preko 45 kliničnih študij. Večina študij je bila izvedenih z uporabo vode. S prho se lahko uporabljajo antibakterijska sredstva, vendar je treba po njihovi uporabi izvesti temeljito čiščenje prhe v skladu z navodili.

Lastnosti:

  • Brezvrvična uporaba.
  • Pulzirajoč curek.
  • Nastavitev tlaka.
  • Kapaciteta rezervoarja 210 ml.
  • Očisti nedostopna mesta.
  • 93% zmanjšuje krvavenje dlesni.
  • 52% zmanjšuje vnetje dlesni.

Garancija: 24 mesecev

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri pravega izdelka za Vas, nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalna zobna prha WATERPIK WP-450E2”
Return to top of page
DentopediaKlinika