Skip links

Pranamat Eco

Join Us

Pranamat Eco

110.00 

Terapevtska masažna podloga za zmanjševanje negativih učinkov stresa.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

Pranamat Eco je terapevtska masažna podloga, ki v prvi vrsti blaži bolečino, vpliva pa tudi na ponovno vzpostavitev pretoka energije skozi telo ter na ta način sprošča, povrne življenjsko moč in sodeluje pri samozdravljenju. Podloga Pranamat Eco s svojo značilno zgradbo posnema delovanje akupunkture. Sestavljena je iz povsem naravnih materialov, kot so lan in kokosova vlakna. Prekriva jo 221 elegantnih lotosovih cvetov, od katerih ima vsak po 25 ostrih cvetnih listkov. To pomeni, da deluje na 5525 točk na površini našega telesa. Je sodobna različica »postelje z žeblji«, vendar veliko bolj prijetna tako za oči, kot  tudi za kožo in celotno telo.

Kako deluje Pranamat Eco?

Na površini človeškega telesa obstajajo aktivne točke, ki so povezane z notranjimi organi. Nekatere imajo vlogo prebujanja organizma medtem ko druge preusmerjajo energijo. Pranamat Eco deluje spodbujevalno na omenjene aktivne točke, kar se odraža v izboljšanem lokalnem krvnem obtoku, pri spodbujanju krvnega in limfnega pretoka v sosednje organe, pri sproščanju mišic in pri odpravljanju krčev. Stimulira tudi sproščanje t.i. hormonov »dobrega počutja« (endorfinov in oksitocina), ki nam lahko poleg blaženja bolečin, nudijo tudi občutke blaginje in miru. Redna uporaba Pranamat Eco omogoča, da v telesu sprožite procese rehabilitacije in pomlajevanja, ter izboljšate delovanje imunskega sistema, kar neposredno okrepi zmogljivost samozdravljenja.

Zakaj Eco?

Podloga Pranamat Eco je sestavljena iz naravnih materialov.  Pri izdelovanje podloge ne uporabljamo lepila in ostalih sredstev, ki bi lahko škodovali ljudem, živalim ali okolju.

Masažne blazina Pranamat Eco in tehnike akupresure ter refleksologije nam pomagajo:

 • zviševati nivo energije,
 • izboljšati spanec,
 • aktivirati imunski sistem za hitrejše celjenje ran in regeneracijo,
 • učinkovito zmanjševati negativne učinke stresa in  depresije,
 • blažiti vnetja in skoraj vseh tipov bolečin, vključujoč najpogosteje pojavljajoče se bolečine v hrbtu in vratu,
 • sproščati  mišične krče in napetosti v telesu,
 • izboljševati presnovo in pretok krvi v telesu,
 • povečevati elastičnost kože in njeno napetost (tonus),
 • spodbujati anticelulitno delovanje,
 • zmanjševati sindrom menopavze in PMS-a ter povečevati plodnost in preprečevati impotenco,
 • regenerirati telo po fizični aktivnosti: šport, joga, itd.,
 • nadomestiti pomanjkanje telesne dejavnosti (potovanje z letalom, dolgotrajnem potovanju z avtomobilom, dolgotrajnem delu na računalniku, ipd.).

Barvne kombinacije:

Povečajte svojo energijo s podlogo Pranamat Eco

Težava: občutek utrujenosti in zaspanosti, izguba koncentracije, bolečine v vratu in hrbtu, utrujenost in bolečine po športnih aktivnostih ali jogi.
Rešitev: v prvih 25 minutah Pranamat Eco deluje spodbujevalno.

Za 2-3 minute položite na podlogo levo nogo, za 2-3 minute desno nogo in obe nogi še za 1 minuto.
Nadaljujte z 1 minuto za levo roko in 1 minuto za desno roko.
Zaključite s 5-15 minutami ležanja na hrbtu.

Skupno trajanje vadbe: 10-25 minut.

Rezultat: zvišan nivo energije, znatno izboljšana koncentracija, pojavi se želja po ustvarjanju.

Sprostite se, zmanjšajte bolečino in uprite se stresu s podlogo Pranamat Eco

Težava: stres, znaki depresije, moten spanec, bolečine v vratu in hrbtu, napetost v mišicah.

Rešitev: v prvih 25 minutah Pranamat Eco deluje spodbujevalno, po preteku tega časa deluje kot relaksant.

V večernih urah: 20-40 minut pred spanjem lezite na hrbet ali na drug napet del telesa na podlogo Pranamat Eco. Pod vrat ali ledveni del si lahko podložite zvito blazino ali brisačo za bolj intenziven dotik hrbta s podlogo.
Brez skrbi lahko zaspite na podlogi Pranamat Eco. Svetujemo vam le, da v tem primeru s posebno bombažno krpo pokrijete lotose, da se v spanju ne poškodujete na ostrih lotosovih cvetnih lističih. Ne pozabite, da je  zavestni, meditativni počitek bistveno koristnejši kot spanje.
Zjutraj: aktiviranje akupresurnih točk na dlaneh in stopalih s pritiskom na podlogo Pranamat Eco  za 5-10 minut.

Rezultat: urejen pretok krvi v telesu, aktiviran imunski sistem, sproščene mišice, zmanjšane bolečine v  križu, odpravljene  posledice negativnih učinkov stresa, izboljšan spanec.

Dodatne koristi pri redni uporabi Pranamat Eco se odražajo še v lažjem kontroliranju telesne teže, saj omogoča hitro izgubo odvečnih kilogramov brez yo-yo učinka, ki je značilen za diete. S stimulacijo kože izboljšuje pretok krvi v telesu in pomaga, da ponovno pridobi elastičnost in napetost ter s tem preprečuje njeno staranje in nastanek celulita.

Z uporabo podloge Pranamat Eco ne boste več čutili potrebe po obisku kiropraktikov in maserjev. Poleg tega je podloga enostavna za uporabo in shranjevanje. Je kvalitetno oblikovan izdelek, ki ima izjemno dolgo življenjsko dobo.  Pranamat Eco je odlično darilo za vse priložnosti. Je darilo, ki odraža vaš odnos, torej skrb za osebo, ki jo obdarite. Verjemite, da bo takega inovativnega darila vesel tudi tisti, ki že “ima vse”.

Vsa načela oblikovanja so patentirana v EU.

Ob naročilu podloge Pranamat Eco je poštnina BREZPLAČNA!

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pranamat Eco”
Return to top of page
DentopediaKlinika