Skip links

SOLIME REMARGIN naravna zobna pasta 75 ml

Join Us

SOLIME REMARGIN naravna zobna pasta 75 ml

9.99 

Visoko zmogljiva formula za higieno zob in ustne votline. Primerna za uporabo pri homeopatskem zdravljenju.

Opis

Solime Remargin naravna zobna z visoko zmogljivo formula za higieno zob in ustne votline, je ustrezna tudi za uporabo pri homeopatskem zdravljenju. Ščiti ustno votlino in zobe, zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in zobnega kamna, pomirja razdraženo tkivo, zmanjšuje občutljivost dlesni na toplo in hladno, osvežuje ter ohranja naravno belino vaših zob. Še posebej jo priporočamo pri posegih v ustni votlini, pri paradontalni bolezni in aftah.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Sollum Fullonum, Colostrum, Citrus Limon Peel Oil, Pimpinella Anisum Fruit Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Thymus Vulgaris Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, d-Limonene*, Citral*, Eugenol*.
*alergene snovi po dir. 2003/15/ES so naravno prisotne v eteričnih oljih, ki so v izdelku.

KOLOSTRUM: poleg hranilnih snovi vsebuje tudi imunske faktorje in rastne dejavnike. V kolostrumu so številna protitelesa in hranilne snovi za odpornost proti boleznim, vitalnost in rast. Imunski faktorji sodelujejo pri razvoju imunskega sistema, obenem pa predstavljajo pomembne zaščitne snovi. Laktoferin je protein v kolostrumu, ki ima protivirusno in protibakterijsko delovanje in pripomore k naravni obrambi telesa.
ETERIČNO OLJE LIMONINE LUPINE: eterično olje limonine lupine v zobni pasti deluje močno osvežilno in čistilno v vaši ustni votlini.
ETERIČNO OLJE VRTNEGA JANEŽA: razkužuje ustno votlino in dihala.
ETERIČNO OLJE NIAOULIJ-a: pomirja razdraženo tkivo, lajša težave v ustni votlini, poživlja, je baktericid. Ima odlične antiseptične lastnosti.
SLADKI KOREN: deluje proti blažjim vnetnim procesom ter pomirja razdraženo tkivo. Znanstveniki so potrdili antioksidativni in protivnetni učinek sladkega korena. Gliciretinska kislina deluje proti glivicam in proti nekaterim bakterijam. Zavira razne vrste virusov, kužne na sluznicah, tudi herpes. Pomaga tudi pri vnetih sklepih in artritisu.
ETERIČNO OLJE TIMIJANA: zaradi vsebnosti timola uničuje nevarno mikrobno floro v ustni votlini. Izstopa predvsem antibakterijsko delovanje.
ETERIČNO OLJE NAGELJNOVIH ŽBIC/KLINČKOV
SOLLUM FULLONUM: Glineni minerali z močnim čistilnim učinkom, saj zelo učinkovito nase veže strupe.

Najpomembnejša sestavina je evgenol s svojim anestetičnim učinkom. Ima zelo dobre protikužne lastnosti zoper bakterije, viruse in glivice.
Pred eteričnim oljem timijana in nageljnovih žbic pa niso varne niti plesni, saj ti eterični olji delujeta izredno antifungusno in antimikotično.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SOLIME REMARGIN naravna zobna pasta 75 ml”
Return to top of page
DentopediaKlinika