Skip links

Splat BIOCALCIUM zobna pasta, 100 ml

Join Us

Splat BIOCALCIUM zobna pasta, 100 ml

5.90 

Večnamenska zobna pasta za obnavljanje sklenine, z bio-aktivnim kalcijem in hidroksiapatitom.

Opis

Večnamenska zobna pasta BIOCALCIUM z visoko vsebnostjo bio-aktivnega kalcija Calcis® in hidroksiapatita (HAP) je zasnovana tako, da okrepi zobno sklenino in zmanjša občutljivost zob že po nekaj dneh uporabe. Bio-aktivni kalcij je pridobljen iz jajčnih lupin, hidroksiapatit je v naravi sestavni del trde zobne substance. Kombinacija naravnega encima papain s Polydonom preprečuje nastanek oblog in zobnega kamna.
Natrijev bikarbonat z OMEGA3 maščobnimi kislinami, normalizira pH ravnovesje v ustih in poskrbi za zdrave dlesni. Inovativen Sp.White System® varno pobeli in polira zobno sklenino ter ji da edinstven sijaj.
Pasta je namenjena varnemu beljenju zobne sklenine.

KLINIČNO POTRJENA UČINKOVITOST
Remineralizira + 66,8 %
Čisti + 61,4 %
Omrtviči + 55,3 %
Beli – 1,5 odtenka v 4 tednih

Zobna pasta ne vsebuje fluorida.

Količina: 100 ml

Vir OMEGA 3 (ribje olje)

OPOZORILO: Za otroke do 6 let, nanesite za do grah veliko dozo zobne paste, zaradi nadzora nad minimalnim požiranjem pene.

Sestavine (INCI): Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8,Sodium Coco Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Lactate, Titanium Dioxide, Sodium Bicarbonate, Hydroxyapatite,PVP, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Omega-3-Fish Oils, Papain, Limonene.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka, nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Splat BIOCALCIUM zobna pasta, 100 ml”
Return to top of page
DentopediaKlinika