Skip links

TePe Angle – 0,6 – 6 kos/paket

Join Us

TePe Angle – 0,6 – 6 kos/paket

7.89 

Medzobna ščetka omogoča odličen dostop do vseh medzobnih prostorov.

Opis

Čiščenju medzobnih prostorov v Sloveniji namenjamo daleč premalo pozornosti. Izberite pravo velikost ščetke, ki ustreza vašemu medzobnemu prostoru in pričnite s čiščenjem, če želite ohraniti svoje zobe do konca življenja.

Ustrezna velikost ščetke za posamezni medzobni prostor je tista, pri kateri se z žico ščetke ne dotikamo zob, vlakna pa so tako široka, da zajamejo vso širino medzobnega prostora.

Izberite pravo velikost ščetke, ki ustreza vašemu interdentalnemu (medzobnemu) prostoru. Večinoma so medzobni prostori različno široki, zato boste najverjetneje potrebovali več kot eno velikost ščetke.

TePe Angle je enostavna za uporabo in je razvita za odličen dostop do vseh medzobnih prostorov. Majhna glava ščetke je oblikovana pod posebnim kotom za enostavnejši in učinkovit dostop do težje dostopnih predelov med zobmi. Idealna je za čiščenje med zadnjimi zobmi in za dostop z notranje strani. Daljše ploščato držalo z oporo za prstne blazinice omogoča stabilen in ergonomičen prijem, kar zagotavlja lažje vodenje ščetke in učinkovitejše čiščenje.

TePe Angle je na voljo v šestih barvno kodiranih velikostih za čiščenje tako ozkih kot širokih medzobnih prostorov. Vse velikosti ščetk imajo s plastiko obdano nosilno žico za nežno in varno čiščenje.

Lastnosti:

  • S protikotom oblikovana glava za optimalen dostop.
  • Ergonomično držalo za enostavno čiščenje.
  • Šest barvno kodiranih velikosti.
  • S plastiko obdana nosilna žica za nežno čiščenje.

Za zaščito TePe Angle zobne ščetke lahko uporabljate:

  • TePe pokrovček za zaščito glave, ki je primeren za potovanja, saj ga z lahkoto shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Na voljo je v pisanih pastelnih barvah.

  • TePe potovalna škatlica je namenjena shranjevanju zobne ščetke. Z lahkoto jo shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Narejena je iz okolju prijaznega polipropilena.


OPOZORILO: Nepravilna tehnika uporabe interdentalnih (medzobnih) ščetk lahko poškoduje dlesni. Pred uporabo se posvetujte s svojim zobozdravnikom. Če že dolgo niste čistili medzobnih prostorov z nitko in interdentalno (medzobno) ščetko, se je nad in pod dlesnijo najverjetneje nabralo toliko trdih in mehkih zobnih oblog, da boste za dober rezlutat najprej potrebovali profesionalno čiščenje pri zobozdravniku.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TePe Angle – 0,6 – 6 kos/paket”
Return to top of page
DentopediaKlinika