Skip links

TePe ščetka za ČIŠČENJE PROTEZ

Join Us

TePe ščetka za ČIŠČENJE PROTEZ

3.39 

Močnejše ščetine in možnosti upogibanja za lažje čiščenje proteze.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

TePe Denture brush zobna ščetka za čiščenje protez zagotavlja dober dostop in učinkovito čiščenje brez povzročanja škode na protezi. Ročaj ščetke se lahko s segrevanjem v vroči vodi upogne nazaj in omogoči boljši prijem pri čiščenju. Oblikovana je tako, da je podobna običajni zobni ščetki.

Na držalo TePe Denture brush ščetke je mogoče pritrditi TePe Extra Grip oz. TePe Extra držalo, uporabno v primeru zmanjšanega oprijema in moči roke, ki se lahko pojavi zaradi starosti, po poškodbah rok, pri revmatoidnem artritisu in drugih sistemskih boleznih, ki slabijo moč v rokah. TePe Extra Grip je poseben nastavek, v katerega vstavimo držalo zobne ščetke in si v zgoraj naštetih primerih zagotovimo udobnejši ter bolj stabilen oprijem zobne ščetke. TePe Extra Grip™ je mogoče enostavno pritrditi z obeh strani glede na to, če želimo daljši ali krajši vrat ščetke. Tehta le 30 gramov in ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Za zaščito TePe Denture brush zobne ščetke lahko uporabljate:

TePe pokrovček za zaščito glave, ki je zelo primeren za potovanja, saj ga z lahkoto shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši.Na voljo je v pisanih pastelnih barvah.
  • TePe potovalno škatlico, ki je namenjena shranjevanju zobne ščetke. Z lahkoto jo shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka se lahko posuši.
Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TePe ščetka za ČIŠČENJE PROTEZ”
Return to top of page
DentopediaKlinika