Skip links

TePe Select Mini

Join Us

TePe Select Mini

3.40 

Zobna ščetka namenjena negi od prvega zobka do starosti 3-4 let.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

Zobna ščetka TePe Mini™ je razvita v sodelovanju s strokovnjaki s področja pedontološkega zobozdravstva in je namenjena negi od prvega zobka do starosti 3-4 let.

TePe Mini zobna ščetka ima na koncu zoženo obliko glave ščetke, ki omogoča izboljšan dostop. Vlakna so na koncu zaokrožena in zagotavljajo nežno, vendar učinkovito čiščenje. Odlikuje jo tudi uporabniku prijazen ročaj, ki se prilega tako otrokom kot odraslim. TePe Mini™ zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke segrejemo pod vročo vodo, upognemo v želen položaj in ohladimo v mrzli vodi.
Da bo ščetkanje zob malčom zabavnejše, so zobne ščetke TePe Mini™ na voljo v več barvah in z natisnjenimi očarljivimi pravljičnimi motivi ter motivi igrač. Na voljo je mehka (soft) in posebej mehka (x-soft) izvedba.

Da bo ščetkanje zob našim malčkom zabavnejše, so zobne ščetke TePe Mini™ na voljo v več barvah in z natisnjenimi očarljivimi pravljičnimi motivi ter motivi igrač. Na voljo je mehka (soft) in posebej mehka (x-soft) izvedba.
Na držalo TePe Select™ ščetke je mogoče pritrditi TePe Extra Grip™ oz. TePe Extra držalo, uporabno v primeru zmanjšanega oprijema in moči roke, ki se lahko pojavi zaradi starosti, po poškodbah rok, pri revmatoidnem artritisu in drugih sistemskih boleznih, ki slabijo moč v rokah. TePe Extra Grip™ je poseben nastavek, v katerega vstavimo držalo zobne ščetke in si v zgoraj naštetih primerih zagotovimo udobnejši in stabilen oprijem zobne ščetke. TePe Extra Grip™ je mogoče enostavno pritrditi z obeh strani glede na to, če želimo daljši ali krajši vrat ščetke. Tehta le 30 gramov in ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Za zaščito TePe Select™ zobne ščetke lahko uporabljate tudi TePe pokrovček za zaščito glave, ki je zelo primeren za potovanja, saj ga z lahkoto shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Na voljo je v pisanih pastelnih barvah.

TePe potovalna škatlica je namenjena shranjevanju zobne ščetke. Z lahkoto jo shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Narejena je iz okolju prijaznega polipropilena.


Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TePe Select Mini”
Return to top of page
DentopediaKlinika