Skip links

TePe Supreme Soft

Join Us

TePe Supreme Soft

3.90 

Zobna ščetka z inovativno obliko vlaken v dveh nivojih.

Opis

TePe Supreme zobne ščetke imajo inovativno obliko vlaken v dveh nivojih za zagotavljanje boljšega dostopa. Daljša koničasta, vendar mehka vlakna, sežejo globoko v medzobne prostore in bolje dosežejo predel zoba v prostem robu dlesni, medtem ko krajša vlakna nežno čistijo ostale dele zob. Krepko in nedrseče držalo z naslonom za palec zagotavlja udoben in varen prijem.

TePe Supreme ima na konici zobne ščetke zoženo glavo za lažji dostop. Krajša vlakna so mehka (x-soft) in zaokrožena, daljša pa bolj koničasta in tako mehka, da nežno masirajo dlesni ter sežejo dlje v medzobne prostore. Ščetka je zelo primerna tudi za čiščenje fiksnih ortodontskih aparatov.

Za zaščito TePe Supreme zobne ščetke lahko uporabljate TePe pokrovček za zaščito glave ščetke, ki je zelo primeren za potovanja, saj ga z lahkoto shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Na voljo je v pisanih pastelnih barvah.

Nasvet: 

Čiščenje ustne votline se prične s ščetko in malo zobne paste. V prvi fazi drsimo s ščetko od dlesni proti zobu in po zobu. Se pravi, da s ščetko masiramo tudi dlesen in ne čistimo samo zob. Dlesen se dobro odziva na tako »masažo« in se »učvrsti«. Če se pri tem pojavi krvavitev, se nikar ne ustavite. Krvavitev samo izpira obzobne žepe in bo, če boste vztrajali, izginila najkasneje v enem mesecu. V primeru krvavitve svetujemo obisk higieničarke, da preveri stanje vaših dlesni in obvezno redno čiščenje medzobnih prostorov z nitko ali interdentalnimi zobnimi ščetkami. v Dentotekinem Studiu za ustno higieno nudimo BREZPLAČNE PREVENTIVNE POSVETE s higieničarko.

V drugi fazi ščetine obrnite pod kot 45 stopinj na zobni vrat in tokrat z nežnim krožnim gibom zelo učinkovito čistite področje zobnega vratu.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri pravega izdelka, nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TePe Supreme Soft”
Return to top of page
DentopediaKlinika