Skip links

Ustna pena BIOSMALTO PRO SENSITIVE, sadni okus

Join Us

Ustna pena BIOSMALTO PRO SENSITIVE, sadni okus

27.99 

Zobna pena BIOSMALTO IMPACT ACTION CAE za remineralizacijo sklenine. Priporočljiva je za paciente med ortodontskim zdravljenjem in tiste s karioznimi lezijami ter močno demineralizacijo zobne sklenine in dentina.

Opis

Zobna pena BIOSMALTO IMPACT ACTION CAE* za domačo uporabo je posebej priporočljiva kot učinkovita rešitev pri osebah s povečanim tveganjem za zobni karies, s poškodbami sklenine zaradi gastroezofagealnega refluksa in suhih ust, pri obsežni abraziji in na močno demineraliziranih območjih sklenine.

Priporočljiva je za paciente med ortodontskim zdravljenjem in tiste s karioznimi lezijami ter močno demineralizacijo zobne sklenine in dentina.

EDINSTVENO – Vsebuje mednarodno patentirano funkcionalno snov F-ACP. Nanodelci amorfnega kalcijevega fosfata (ACP), obogatenega s karbonatnimi in fluoridnimi ioni ter oviti s citratno oblogo učinkovito pripomorejo k remineralizaciji trdih zobnih tkiv na biomimetičen način.

HITRO – Zaradi visoke biometičnosti hitro sprošča aktivne ione, ki so s tem takoj dostopni na prizadetih mestih.

DOLGOTRAJNO – Na površini zob ustvarja novo mineralno fazo, ki je odpornejša na kislinske vplive. Tako sčasoma ustvarja močnejšo zaščito trdih zobnih tkiv pred kariesom**, kislinsko erozijo in mehanskimi poškodbami sklenine in dentina.

Brez SLS – klinično preskušeno

 

Curasept biosmalto mousse denti sensibili a € 6,20 su Farmacia Pasquino

UPORABA: Nanašajte dvakrat na dan na prizadeta mesta v skladu z navodili zobozdravnika ali ustnega higienika. Najprej temeljito očistite zobe z zobno pasto Curasept BIOSMALTO karies, abrazija in erozija, izpljunite ostanek paste in ne izpirajte. Nato s pomočjo druge suhe in mehke zobne ščetke ali s suhim prstom nanesite zobno peno BIOSMALTO IMPACT ACTION karies, abrazija in erozija na očiščena prizadeta mesta in pustite, da deluje vsaj 2 minuti. Izpljunite odvečno peno in ne izpirajte. Ne jejte ali pijte vsaj 30 minut po nanosu.

Medicinski pripomoček. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

Sestavine (INCI): Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Aqua, Calcium Phosphate Carbonate Citrate Fluoride*, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan gum, Sodium Hyaluronate, Potassium Acesulfame, Silica, P-Anisic Acid, Benzoic acid, Aroma, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
*F-ACP Complex

* Iz angl.: karies, abrazija, erozija
** Skupaj z ustreznim mehanskim čiščenjem zob in prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri pravega izdelka, nam pišite na info@dentoteka.com ali pokličite 031 414-774.

Return to top of page
DentopediaKlinika