Skip links

R.O.C.S.®Minerals BIO gel za krepitev sklenine, 35ml

Join Us

R.O.C.S.®Minerals BIO gel za krepitev sklenine, 35ml

7.90 

Gel za krepitev sklenine R.O.C.S.® MINERALS BIO preprečuje preobčutljivost zob, ščiti pred kariesom, krepi sklenino. Primeren je za družinsko uporabo od 2 let naprej. 

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

Gel vsebuje biološko razpoložljive spojine kalcija, fosforja in magnezija, ki krepijo sklenino Aktivni ioni nastanejo iz kalcijevega glicerofosfata s slino in z lahkoto prodrejo v zobna tkiva. Tanka nevidna plast gela ostane na zobeh dolgo časa, kar zagotavlja enakomerno in dokončno pronicanje učinkovin v zobna tkiva. Ksilitol poveča remineralizacijski potencial kompleksa, prav tako pa zavira delovanje bakterij, ki povzročajo karies in bolezni dlesni.

  • Zelo učinkovit pri preprečevanju kariesa*
  • Bistveno izboljša zunanji videz zob, prizadetih zaradi zobne fluoroze*
  • Blaži preobčutljivost zob*
  • Obnovi videz zob po zdravljenju z ortodontskim aparatom*
  • Posvetli zobe (v povprečju za 2 odtenka)*
  • Normalizira ravnovesje ustne mikroflore
  • Brez fluoridov, zato varno za zaužitje in primerno za odrasle in otroke vseh starosti
  • Priporoča se kot podporno zdravljenje pri tradicionalnih metodah beljenja zob ali mikroabraziji zobne sklenine.
  • Priporočamo ga tistim, ki naj bi se izogibali uporabi izdelkov s fluoridi (npr. ljudje, ki trpijo za boleznijo ščitnice, osteoporozo, z ledvično pomanjkljivostjo in boleznijo ledvičnih kamnov, neravnovesjem v presnovi mineralov itd.) *
  • Gel za krepitev zob R.O.C.S. Minerals BIO je primeren za družinsko uporabo in za vse starosti.

*Učinkovitost gela je bila potrjena med poskusi.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred nanosom gela temeljito očistite zobe. Gel nanesite na zobno ščetko in ga enakomerno porazdelite po zob. Ne izpirajte ust in se vzdržite hrane ali pijače naslednjih 40-50 minut. Gel je priporočljivo nanašati dvakrat na dan: po zajtrku in pred spanjem. Dolgotrajna redna uporaba je dovoljena.

Vsebina: 35ml

Hraniti pri temperaturi med 0 in 25°C.

Ne vsebuje:  fluoridov, parabenov, SLS

OPOZORILO: Zobe si umivajte 2-krat na dan. Na ščetko stisnite zobno pasto v velikosti graha. Najpomembnejša stvar v procesu ščetkanja zob je, da odstranite zobne obloge z vseh površin vaših zob, saj so patogene bakterije večinoma koncentrirane v zobnih oblogah. Redno čistite tudi medzobne prostore!

Sestavine: Aqua, Glycerin, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Calcium Glycerophosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lonicera Japonica Extract, Lonicera Caprifolium Extract, Sodium Benzoate, Magnesium Chloride, Hydroxypropyl Guar, Benzoic Acid, Aroma, Stevioside

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izbiri izdelkov, nam pišite na info@dentoteka.com ali pokličite 031 414-774.

Return to top of page
DentopediaKlinika