Skip links

Tepe Nova (Soft)

Join Us

Tepe Nova (Soft)

3.90 

Zobna ščetka ima ožjo glavo z aktivnim vrhom za izboljšan dostop.

Availability: Ni na zalogi
Availability: Ni na zalogi

Opis

TePe Nova zobna ščetka ima na koncu ožjo glavo z aktivnim vrhom in omogoča izboljšan dostop. Nova zobna ščetka je posebej učinkovita pri čiščenju zadnjih zob in drugih težko dostopnih površin zob. Zaokrožena vlakna zagotavljajo nežno čiščenje. Ročaj, ki ne drsi, ima naslon za palec. Vrat zobne ščetke se lahko upogne in prilagodi brez gretja. Na ta način si ščetko lahko popolnoma prilagodite na svoja usta.

TePe Nova ima na koncu glave zobne ščetke zoženo glavo za lažji dostop. Vlakna so zaokrožena in na konici daljša.

TePe Nova zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke upognemo brez segrevanja pod tekočo vročo vodo.
Upognjene ščetke ne upogibajte nazaj, temveč za ostale predele uporabite drugo, ravno ščetko.

Na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

Za zaščito TePe Nova zobne ščetke lahko uporabljate:

TePe pokrovček za zaščito glave, ki je zelo primeren za potovanja, saj ga z lahkoto shranite v torbici ali toaletni torbici. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Na voljo je v pisanih pastelnih barvah.

TePe potovalna škatlica je namenjena shranjevanju zobne ščetke. Z lahkoto jo shranite v torbico ali toaletno torbico. Luknje za zrak omogočajo dobro zračenje, tako da v škatlici ne zastaja vlaga in se ščetka lahko posuši. Narejena je iz okolju prijaznega polipropilena.


Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tepe Nova (Soft)”
Return to top of page
DentopediaKlinika