Skip links

WATERPIK zobna prha WP-100E

Join Us

WATERPIK zobna prha WP-100E

99.90 

Čiščenje medzobnega prostora z visoko učinkovitim pulzirajočim curkom.

Opis

Ob nakupu zobne prhe vam podarimo brezplačno demonstracijo na prodajnih mestih Dentoteke in brezplačen prvi pregled na zobozdravstveni kliniki Ustna Medicina.

Zobna prha Waterpik WP100E je vodilna na svojem področju, saj:

  • Odstranjuje bakterije v medzobnih prostorih in pod robovi dlesni, kamor zobna nitka ne seže.
  • Masira dlesni in jih naredi močnejše in bolj zdrave.
  • Omogoča različne jakostne stopnje 1- 10.
  • Ponuša številnle dodatke: dva standardna nastavka, en nastavek za čiščenje jezika, en Pik Pocket™ nastavek za globje čiščenje, en nastavek za čiščenje ortodontskih aparatov,  en Plaque Seeker™ nastavek ter en nastavek s ščetko.

Waterpik zobna prha omogoča nastavitev tlaka curka, kar omogoči lažje privajanje na prhanje zob tistim, ki se s tovrstno nego srečujejo prvič. Pred prvo uporabo nastavite regulator tlaka na najnižjo stopnjo. Nato postopoma povečujte tlak vodnega curka do želene stopnje.

Prhanje pričnite s standardnim nastavkom. Vodni curek usmerite na rob dlesni pod kotom 90°. Usta rahlo zaprite, da preprečite škropljenje naokrog. Le toliko, da bo voda nemoteno odtekala iz ust v umivalnik.

Priporočamo, da pričnete s čiščenjem kočnikov in se počasi pomikate proti sprednji strani. Z brizgalnim nastavkom počasi drsite po robu dlesni in se med zobmi za kratek čas ustavite. Nadaljujte dokler ne očistite vse predele okoli zob in med njimi.
Posebni napotki

S pomočjo Pik Pocket® nastavka lahko voda ali antibakterijska raztopina prodre globoko pod rob dlesni in očisti paradontalne žepke. Mehko konico nastavka prislonimo k zobu pod kotom 45° in previdno potisnemo konico pod rob dlesni v žepek. Regulator tlaka nastavimo na najnižjo stopnjo. Z nastavkom se nato sistematično pomikamo po robu dlesni do naslednjega žepka.

Z uporabo nastavka za čiščenje jezika odstranimo bakterije z jezika, ki so prav tako eden izmed krivcev za zadah.

Prhi Waterpik je dodan ortodontski nastavek za spiranje in krtačenje težko dostopnih mest okrog ortodontskega aparata. Z vodo, ki priteka skozi nastavek boste odstranili ostanke hrane.

Učinkovitost zobnih prh Waterpik dokazuje preko 45 kliničnih študij. Večina študij je bila izvedenih z uporabo vode. S prho se lahko uporabljajo antibakterijska sredstva, vendar je treba po njihovi uporabi izvesti temeljito čiščenje prhe v skladu z navodili.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WATERPIK zobna prha WP-100E”
Return to top of page
DentopediaKlinika
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti