Skip links

WATERPIK zobna prha WP-100E

Join Us

WATERPIK zobna prha WP-100E

109.99 

Čiščenje medzobnega prostora z visoko učinkovitim pulzirajočim curkom.

Opis

 

Zobna prha Waterpik WP100E je vodilna na svojem področju, saj:

  • Odstranjuje bakterije v medzobnih prostorih in pod robovi dlesni, kamor zobna nitka ne seže.
  • Masira dlesni in jih naredi močnejše in bolj zdrave.
  • Omogoča različne jakostne stopnje 1- 10.
  • Ponuša številnle dodatke: dva standardna nastavka, en nastavek za čiščenje jezika, en Pik Pocket™ nastavek za globje čiščenje, en nastavek za čiščenje ortodontskih aparatov,  en Plaque Seeker™ nastavek ter en nastavek s ščetko.

Waterpik zobna prha omogoča nastavitev tlaka curka, kar omogoči lažje privajanje na prhanje zob tistim, ki se s tovrstno nego srečujejo prvič. Pred prvo uporabo nastavite regulator tlaka na najnižjo stopnjo. Nato postopoma povečujte tlak vodnega curka do želene stopnje.

Prhanje pričnite s standardnim nastavkom. Vodni curek usmerite na rob dlesni pod kotom 90°. Usta rahlo zaprite, da preprečite škropljenje naokrog. Le toliko, da bo voda nemoteno odtekala iz ust v umivalnik.

Priporočamo, da pričnete s čiščenjem kočnikov in se počasi pomikate proti sprednji strani. Z brizgalnim nastavkom počasi drsite po robu dlesni in se med zobmi za kratek čas ustavite. Nadaljujte dokler ne očistite vse predele okoli zob in med njimi.
Posebni napotki

S pomočjo Pik Pocket® nastavka lahko voda ali antibakterijska raztopina prodre globoko pod rob dlesni in očisti paradontalne žepke. Mehko konico nastavka prislonimo k zobu pod kotom 45° in previdno potisnemo konico pod rob dlesni v žepek. Regulator tlaka nastavimo na najnižjo stopnjo. Z nastavkom se nato sistematično pomikamo po robu dlesni do naslednjega žepka.

Z uporabo nastavka za čiščenje jezika odstranimo bakterije z jezika, ki so prav tako eden izmed krivcev za zadah.

Prhi Waterpik je dodan ortodontski nastavek za spiranje in krtačenje težko dostopnih mest okrog ortodontskega aparata. Z vodo, ki priteka skozi nastavek boste odstranili ostanke hrane.

Učinkovitost zobnih prh Waterpik dokazuje preko 45 kliničnih študij. Večina študij je bila izvedenih z uporabo vode. S prho se lahko uporabljajo antibakterijska sredstva, vendar je treba po njihovi uporabi izvesti temeljito čiščenje prhe v skladu z navodili.

Za svetovanje o pravilni ustni higieni in za dodatno pomoč pri izboru pravega izdelka za vas nam pišite na info@dentoteka.com.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WATERPIK zobna prha WP-100E”
Return to top of page
DentopediaKlinika